image/svg+xml

Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı.

10.06.2021 tarihinde Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Cebrail Ötgün konuşmacı olarak katıldı.

"Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi söyleşinin yapıldığı etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci dahil olmak üzere pek çok sanat sever katılım gösterdi.

• Söyleşi - "Sanat Güzel Olmak Zorunda Mıdır?" - Dr. Öğr. Üyesi. Esra Yıldırım

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Mezunları Online Posta Sanatı Sergisi

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner'le sanat söyleşisi: Narsisim, İç Konuşma, Anlama ve Anlatma: Otoportreden Selfie’ye

• Resim-İş Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Açılıyor

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Tanıtım Etkinliği Yapıldı