Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Tanıtım Etkinliği Yapıldı

Bartın Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı tanıtım etkinliği yapıldı.

23 Mart 2019 Salı günü, saat 19.00'da online konferans yolu ile gerçekleştirilen etkinliğe Bartın'daki çeşitli liselerde okuyan öğrenciler katıldı.  Bartın Üniversitesi ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programının tanıtıldığı etkinlikte güzel sanatlar eğitimi bölümlerine girişte uygulanan özel yetenek sınavları hakkında da bilgi verildi. Bölüm öğretim elamanlarının konuşması ve öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdirildi.
  • Söyleşi - "Sanat Güzel Olmak Zorunda Mıdır?" - Dr. Öğr. Üyesi. Esra Yıldırım

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Mezunları Online Posta Sanatı Sergisi

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Cebrail Ötgün'le "Sanatçı ve Deneyimleri" konulu söyleşi yapıldı

• Dr. Filiz Kara Bilgin'le "Disiplinlerarası Sanat Eğitimi" konulu söyleşi yapıldı.

• Görsel Sanatlar Kulübü Etkinliği - Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği Eseri Analizi

• Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ferhunde Küçükşen Öner'le sanat söyleşisi: Narsisim, İç Konuşma, Anlama ve Anlatma: Otoportreden Selfie’ye

• Resim-İş Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Açılıyor

• Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Tanıtım Etkinliği Yapıldı